Naar de inhoud Naar de hoofdnavigatie
Natuurhistorisch Genootschap in Limburg

Lezing varia-avond

Agenda

Varia-avond, oa door Sjaak Gubbels (Oost-Duitsland), Peter Eenshuistra (natuurgebieden Midden-Limburg) en Twan Martens (Hardanger Vida)
Op donderdag 17 december a.s. vindt weer onze traditionele varia-avond plaats. Vrienden der Natuur, Venlo nodigen alle leden en belangstellenden uit om naar de Kinderboerderij te komen om daar te luisteren naar en te genieten van de belevenissen van de leden in de natuur en wat zij daar allemaal hebben waargenomen. Ook de bezoekers, waaronder niet-leden mogen op deze avond hun ervaringen vertellen. Dit wordt bijzonder op prijs gesteld. Breng eventueel fotomateriaal en documentatie mee.
De reeks belevenissen in de natuur wordt geopend door Peter Eenshuistra die foto’s laat zien van zeldzame planten, mossen, korstmossen, vogels en paddenstoelen die hij in de Limburgse natuur is tegengekomen. We krijgen vanavond beelden te zien uit de Weerdbeemden, het Weerter bos, de Schoorkuilen, Groote Moost, Leudal, Kunderberg en Meinweg.
Sjaak Gubbels was op vakantie in Oost-Duitsland. Hij vertelt ons, wat hij daar allemaal in de natuur heeft gezien en vastgelegd.
Twan Martens, een vaste gast op onze varia-avonden, was in Noorwegen. In het Hardangervida National Park aldaar kon hij volop genieten van de natuur en heeft hij zijn belevenissen vastgelegd.

Organisatie
Kring Venlo
Plaats
de Kinderboerderij Hagerhof, Hagerlei 1, 5912 PP Venlo
Spreker(s)
Jos Hoogveld
Tijd
Donderdag, 17 december 2015, van 19:30 tot ongeveer 22:00 uur
Toegang
Openbaar