Naar de inhoud Naar de hoofdnavigatie
Natuurhistorisch Genootschap in Limburg

Aanmelden Lentewandeling

Genootschapslentewandeling zondag 19 maart 2023

De lentewandeling is geweest en was zeer geslaagd!

Graag nodigt het bestuur alle leden van het Natuurhistorisch Genootschap uit voor een gezellige lentewandeling door het Zuid-Limburgse land. Hiermee willen we jullie bedanken voor jullie inzet voor de vereniging en tevens een goede start maken in het nieuwe jaar.

Deze middag begint bij Landgoed Kasteel Cartils waar de familie Hupperichs ons ontvangt met koffie en gebak. Daarna start de wandeling die via het Eyserbos en Roodborn in de richting van Trintelen verloopt. De terugweg loopt via Eys en de Piepert door het Eyserbeekdal terug naar Kasteel Cartils.

De totale lengte bedraagt circa 12 km, maar er bestaat de mogelijkheid om halverwege in Trintelen in te stappen. Na afloop van de wandeling genieten we in de hoeve van Kasteel Cartils van een warme kop soep.

De wandeling start om 12.00 uur vanaf Kasteel Cartils, Kapolder 14, 6321 PV Wijlre. In verband met de inkoop van gebak en soep verzoeken we u om zich op te geven via het onderstaande formulier.

Introducées zijn welkom, maar betalen een eigen bijdrage van € 7,50 voor koffie, gebak en soep. Een vrije gave is welkom.